Overzicht

Academiebal Genk 09/05/2014
Programma
Initiatie20:00
Ariald21:30
Wör23:15
Jam00:45
Toegang: €5
http://www.folkinlimburg.be/agenda/beschrijving.php?id=350
Locatie Folk organisatie
Stadhuis Genk
Folk in Limburg
Stadsplein 1
3600 Genk
http://www.folkinlimburg.be
De groepen
ArialdSenneman Driesen:
Gorik Desmet:
Dries Desmet: Diatonisch accordeon
Websitehttp://www.facebook.com/pages/ARIALD/152101524886751
BeschrijvingARIALD en Ferun zijn een muzikaal koppel uit de Noorse Mythologie. Zij kregen van Odin, de Noorse oppergod, de vaardigheid om muziek te spelen. Vandaag de dag beweert men dat iedere muzikant een afstammeling is van dit koppel.

ARIALD bestaat uit Senneman Driesen, Gorik Desmet en Dries Desmet. Gorik en Dries zijn twee broers die elk een verschillende muzikale interesse hebben. Dries is een doorwinterde folky terwijl Gorik zijn gading vond binnen de metal en rock muziek. Senneman Driesen (bekend van Piquet) is een bluesbassist die geen schrik heeft om een nieuwe weg in te slaan. Samen trachten ze hun vergaarde muzikale kennis te mengen tot een mooi geheel. Gorik en Senne brengen met hun invloed een vernieuwende kijk op de volksmuziek.

ARIALD brengt experimentele, dansbare muziek. Een aanrader voor iedere danser en muziekliefhebber!
Wör
BeschrijvingVier beloftevolle jonge volksmuzikanten spelen Europese dansmuziek. Een beetje van overal, maar altijd met veel goesting. En dat doet dansen!
Jam
Websitehttp://www.boombal.be/tunes
BeschrijvingDit is geen echte groep, maar een verzameling van losse muzikanten die in groep bekende nummertjes spelen om op te dansen.